نرم افزار حسابداری ماهان با تخفیف ویژه

یکی دیگر از فروشگاهای دانلودی یوسف عزیزی

نرم افزار حسابداری ماهان با تخفیف ویژه

یکی دیگر از فروشگاهای دانلودی یوسف عزیزی

اکولوژی برنج 21 اسلاید

اکولوژی برنج 21 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1019 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
اکولوژی برنج 21 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

اکولوژی برنج 21 اسلاید

  • اکولوژی برنج
  • پروژه اکولوژی برنج
  • بررسی اکولوژی برنج
  • پاورپوینت اکولوژی برنج
  • تحقیق اکولوژی برنج
  • درباره اکولوژی برنج
  • اکولوژی برنج 21 اسلاید
  • پاورپوینت اکولوژی برنج

پاورپوینت اکولوژی برنج

اسلاید دوم:

فصل اول

مقدمه، مبداء اولیه برنج:

نام برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) می گویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice گفته می شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو می گویند.

کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهده دار است. در چین و هندوستان سابقه هفت هزار ساله دارد، اما کشت برنج در ایران از 2000 سال پیش متداول بوده است. در زمان هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان نیز در ایران برنج کشت می شده است. هم اکنون در استان های گیلان و مازندران از مناطق تولید برنج در کشور هستند.

اعتقاد بر این است که منشاءoryza sativa متداولترین گونه برنج، قاره آسیا است. 90درصد کل تولید برنج از آسیاست، از جمله کشورهایی مثل چین، هندوستان، ژاپن، کره، جنوب شرقی آسیا و جزایر مجاور اقیانوس آرام کشت می شود. در خارج از آسیا، کشورهایی مثل برزیل و ایالات متحده با تولید 5/0درصد از برنج مصرفی جهان، بیشترین مقدار تولید را دارند.

اسلاید سوم:

برنج از آن جهت در تغذیه انسان قرار می گیرد که دارای حدود 7/7% پروتئین، 2/75% مواد غیرازته، 4/0% چربی، 2/2% سلولز و 5/0% خاکستر می باشد.

قابلیت هضم برنج به مراتب بیش از سیب زمینی، نان چاودار، گندم شیر و سایر محصولات غذایی است. از نظر ارزش غذایی و میزان کالری تولیدی، برنج بر اکثر مواد غذایی مورد مصرف انسان برتری دارد. تغذیه مداوم با دانه های برنج که دارای مقدار کمی ویتامین B1 است، در انسان ایجاد مرض بری بری می نماید.

برنج حدود 2000 سال است که در چین و هندوستان کشت می شود. این گیاه از آسیای جنوب شرقی به چین وارد و بعد به آسیای صغیر، اروپا و آفریقا گسترش یافت.


اصول کنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

اصول کنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 183 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
اصول کنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

اصول کنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

مقدمه :

آفت باکتریایی که توسط باکتری

clavibacter michiganensis

به وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب برداشته و نابودی آن تدریجا از لبه داخلی برگچه آغاز شده و به رنگ قهوه ای در می آید . گیاهانی که تحت تاثیر این بیماری قرار دارند به زودی پژمرده شده و از بین می روند .

معمولا این بیماری به میوه ها نیز سرایت می کند . در گیاهان گوجه نورس میوه آلوده به عامل بیماریزا از رشد خود بازمانده ، بد شکل شده و گاهی اوقات بر روی آن خطوط برجسته ایجاد می شود .

میوه هایی که شدیدا تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند دچار اختلالات عظیمی در داخل میوه گشته و حفره هایی به رنگ زرد تا رنگ قهوه ای ایجادمی کنند و ممکن است دانه های این میوه ها به رنگ تیره درآمده و به حد بلوغ نرسند . آفت باکتریایی گوجه مسئله ای است که کشور کانادا و دیگر بخش های جهان را در بر گرفته است . روش کنونی برای مهار این آفت عبارتند از : کاشت دانه های عاری از بیماری ، از بین بردن گیاهان تحت تاثیر این بیماری ، رعایت بهداشت در داخل گلخانه ، ضد عفونی کردن ابزاری که برای هرس و گرده افشانی به کار می روند و استفاده از آفت کش های شیمیایی.

lysozyme

نوعی از پروتئین است که به طور طبیعی در بسیاری از موجودات زنده از قبیل ویروس ها ، باکتری ها ، گیاهان ، پرندگان ، خزندگان و پستانداران یافت می شود .


اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید

اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3236 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید

انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها

کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب

احداث استخرهای روسوبگیر: ته نشین شدن مواد معلق در آب ورودی - ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری

دریچه ورودی

دریچه خروجی

1- تنظیم سطح آب استخر 2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری 3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر 4- جلو گیری از خروج ماهیان

شیب کف استخر

ایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی

خشک کردن کف استخر به وسیله نور خورشید

شخم زدن : مناسبترین عمق شخم 15-10 سانتی متر


مبانی نظری و پیشینه نیات رفتاری مشتری

مبانی نظری و پیشینه نیات رفتاری مشتری
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 36 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
مبانی نظری و پیشینه نیات رفتاری مشتری

فروشنده فایل

کد کاربری 14636

بصورت فایل ورد

همراه با منابع

نیات رفتاری مشتری

به کارگیری دانش رفتار مصرف کننده در جهت توسعه استراتژی بازاریابی، نوعی هنر است. این موضوع بدین معنا نیست که بکارگیری اصول و فرآیند های علمی در این مورد بی تأثیر است، بلکه به این مفهوم است که به کار گیری موفق این اصول بر اساس هر موقعیت خاص نیازمند قضاوت و نگرش های انسانی است و این قضاوت ها و نگرش ها به سادگی در قالب قوانین و ضوابط خاص، قابل تعریف نیستند. بدین جهت تحلیل تاثیرات رفتار مصرف کننده بر استراتژی های بازاریابی، گامی فراتر از علم است و نوعی هنر بشمار می آید. سازمانها باید استراتژیهای بازاریابی خود را بر اساس درک صحیح رفتار مصرف کننده تنظیم کنند. به عبارتی بر اساس ارزش مد نظر مشتری از محصول، شرکتها محصول خود را طراحی و تولید کنند، با توجه به شناخت از قدرت خرید مشتری و ارزشی که مشتریان برای محصول در مقایسه با محصولات رقبا قائل هستند محصول را تولید و قیمت گذاری کنند. در قیمت گذاری محصولات دیگر روش سنتی محاسبه قیمت تمام شده به اضافه سود مد نظر کاربرد ندارد، این روش متناسب بازارهای انحصاری بود، در بازارهای رقابتی علاوه بر محاسبه قیمت تولید و توزیع، لازم است به قیمت محصولات رقبا و همچنین ارزش مد نظر مشتری توجه داشت. نیات رفتاری عبارتست از ادراک مشتریان نسبت به عملکرد تولید کنندگان از لحاظ خدمت رسانی و ارائه محصولات اشاره دارد به اینکه آیا مشتریان حاضر به خرید بیشتر از یک سازمان خاص هستند و یا اینکه خرید خود را کاهش می دهند (لین، 2006). نیات رفتاری یا نیات در رفتار نتیجة فرایند رضایت مشتریان است (اندرسون،2006). نیات رفتاری را می توان به دو گروه تقسیم کرد:

رفتارهای اقتصادی و رفتارهای اجتماعی، آن دسته از رفتار مشتریان که بر عوامل مالی شرکت تأثیر گذار است از قبیل تکرار خرید جزء نیات رفتاری اقتصادی محسوب می شوند. همبستگی معناداری بین رضایت مشتری و خرید مجدد گزارش شد (لین، 2006). رضایت مشتری یک عامل کلیدی در شکل گیری تمایل خرید آتی مشتریان به شمار می رود (حقیقی ،1387). آن دسته از رفتار مشتریان که بر رفتار مشتریان فعلی شرکت تأثیرگذار است از قبیل شکایت، نیات رفتاری اجتماعی نامیده می شود (میتال. وی، 2000). از آنجا که نیات رفتاری پیش بینی کننده رفتار واقعی هستند اندازه گیری نیات رفتاری برای محققان بازار اهمیت دارد. در این تحقیق برای سنجش نیات رفتاری، از سه بعد نیات رفتاری، بر گرفته از مطالعات اسکوگلند و سیگوا و زیتهامل و همکاران استفاده شده است. این سه بعد عبارتند از:

الف- معرفی ب- تکرار خرید ج- عدم حساسیت قیمتی


اصلاح آفتابگردان زراعی 24 اسلاید

اصلاح آفتابگردان زراعی 24 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 577 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
اصلاح آفتابگردان زراعی 24 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

اصلاح آفتابگردان زراعی 24 اسلاید

اصلاح آفتابگردان زراعی Helianthus annus آفتابگردان زراعی.
عنا وین ویژگی های گل دورگ گیری مصنوعی وخود گرده افشانی دورگ گیری طبیعی اهداف اصول اصلاح و دو رگ گیری در آفتابگردان 1- ویژگی های گل آفتابگردان یک نبات بسیار دگرگرده افشان می باشد.
علت این امر وجود پدیده ای بنام عدم آمادگی همزمان اندام های نر و ماده گل برای تلقیح که اصطلاحا Dichogamy گفته می شود، می باشد.گل های بشقابی منفرد، به طور موثری پروتاندر (یعنی حالتی که پرچم زودتر از مادگی آماده تلقیح است) هستند و وضعیت کلاله در بالای بساک ها، عمل خود باروری را مشکل می سازد.
کنترل شدة ژنتیکی خود ناسازگاری در لینه های معین؛ از سوراخ شدن خامه توسط گرده جلوگیری کرده و باروری را انجام می دهد.
*ساختمان گل در آفتابگردان* آفتابگردان اساساً به وسیلة حشرات، گرده افشانی می شود.
زنبوران، بیشترین بازدید کنندگان گل در روزهای گرم و آفتابی محسوب می شوند.
گرده افشانی کمی به وسیلة باد صورت می گیرد.
گردة آفتابگردان نسبتاً سنگین و چسبنده است و اکثر گرده ها به صورت توده های پنج تایی یا بیشتر روی برگ ها و یا روی زمین می افتد.
به همین دلیل نمی توانند توسط باد منتقل شوند و عامل اصلی گرده افشانی حشرات به ویژه زنبور های گرده افشان می باشند.
گرده افشانی به وسیله حشرات گل در آفتابگردان از نوع کلاهپرک می باشد که در زراعت اصطلاحا به آن طبق(head) می گویند.گل ها در آفتابگردان به دو شکل دیده می شوند : 1 ـ زبانه ای شکل 2- لوله ای شکل گلهای زبانه ای شکل در حاشیه طبق و عمدتا زرد رنگ و تولید دانه ندارند.چون فاقد پرچم اند و مادگی آنها نیز تحلیل رفته است و نقش انها جلب حشرات می باشد.
گلهای لوله ای شکل گلهای کاملی هستند و تولید دانه می کنند.گلدهی از حاشیه طبق شروع شده و به سمت مرکز ادامه پیدا می کند به عبارتی در مراحل دانه بندی گیاه دانه های رسیده تر در بخش های کناری طبق دیده می شود.
طبق آفتابگردان، یک گل آذرین مرکب ترکیب شده از گلهای منفرد در یک صفحه بزرگ می باشد، که به وسیلة گلهای شعاعی احاطه می شود.
گلهای شعاعی طبیعتاً غیر جنسی می باشند، اما بعضی از آنها امکان دارد گرده تولید کنند.
گل های موجود در روی صفحه، کامل هستند که شامل گلبرگ ها و پنج بساک می باشند، که در لوله های مجزا متحد می شوند.
گل های موجود در روی صفحه، در دوایر متحدالمرکز منشعب از مرکز طبق مرتب می شوند و آنگاه گلدهی به میزان یک تا چهار ردیف در روز و از محیط به طرف طبق، پیش می رود.
مراحل موجود در رشد یک گل موجود درطبق گل نارس (A گرده در درون لوله بساک آزاد شده (B دراز شدن خامه وخارج شدن گرده (C جدا شده و پذیرنده و آماده گرده افشانی هستند لب های کلاله (D پذیرندگی کلاله پس از گرده افشانی کاهش می یابد (E .
2- دورگ گیری مصنوعی و خود گرده افشانی 2-1- وسایل مورد نیاز: اخته کردن والد ماده با پنس انجام می شود.
کارگران برای نوع پنس ها دارای سلیقه شخصی می باشند؛ در سال 1941، چاقویی را برای برداشت گلهای غیر ضروری توضیح داد که به وسیلة شکافتن یک جفت رویة پوششی پنس و نصب هر بخش در یک رشته چوبی، ساخته می شود.
جهت به دست آوردن شکل چاقو، لبة پنس با استفاده از یک تیغة کوچک، در


استخراج در صنایع غذایی 34 اسلاید

استخراج در صنایع غذایی 34 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2235 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
استخراج در صنایع غذایی 34 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

استخراج در صنایع غذایی 34 اسلاید

استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است.

üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد.

ازدیاد نباتات 32 اسلاید

ازدیاد نباتات 32 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 24502 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
ازدیاد نباتات 32 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

ازدیاد نباتات 32 اسلاید

اسلاید 1 :

برگ انجیری فری

nخانواده آرالیاسه

nتکثیر: قلمه ی ساقه از طریق بذر

اسلاید 2 :

مارچوبه ( آسپاراگوس )

nتکثیر : بذر- جدا سازی- تقسیم بوته ( در فصل استراحت گیاه )

اسلاید 3 :

کاکتوس (opentia )

nتکثیر : قلمه در بستر ماسه بهترین زمان پیوند در تابستان

اسلاید 4 :

کراسولا

nاز خانواده ی کراسولاسه

nتکثیر : قلمه

اسلاید 5 :

مرجان ( افربیا )

nتکثیر : قلمه ( در ماسه )

اسلاید 6 :

برگ شمشیری ( سانسوریا )

nاز خانوادهliliacea

nتکثیر : قلمه برگ – تقسیم بوته

اسلاید 7 :

هاورتیا

nاز خانواده liliacea

nتکثیر : جداسازی پاجوش – بذر

اسلاید 8 :

آگلونما

nتکثیر : بذر

nسایه دوست

اسلاید 9 :

قلب ارغوانی (زبرینا)

nتکثیر : قلمه

nاز خانواده ی برگ بیدی

اسلاید 10 :

دراسنا بلالی و پر چمی

nتکثیر : قلمه تکه تکه کردن

nاز خانواده liliaceae